Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 08:59
Tøfting: Eriksen passer til denne klub som "en røv i en spand"

Stig Tøfting har givet sit bud på, hvilken klub danskeren burde skifte til.


Jo tættere vi kommer på transfervinduet,  desto flere transferrygter om Christian Eriksen kommer vi til at læse.

I weekenden kom det frem, at Bayern München angiveligt også har interesse i at hente danskeren, selvom Bayern-legenden Lothar Mathäus efterfølgende udtalte, at den danske playmaker ikke har niveauet til den tyske storklub.

Men det er noget vås, mener Stig Tøfting, der har talt med det tyske medie Sport 1 om Christian Eriksens situation.

For selvom Tottenham-stjernen særligt sættes i forbindelse med Real Madrid, så burde han kigge i retning af Bayern München i stedet,  mener "Tøffe".

- Jeg ville hellere se Christian i Bayern München. I Real Madrid skulle han sælge en masse trøjer, og han er ikke sådan en glamour-dreng, fortæller den danske veteran.

- Christian er ikke nogen superstjerne, som gør en stor figur ud af sig selv. Han ønsker ikke at være midtpunkt for opmærksomheden ligesom Pal Pogba, men er introvert og nede på jorden. Han lader sine fødder tale i stedet.

Eriksens form har ikke været formidabel siden sæsonstarten, men Tøfting er ikke i tvivl om, at den danske stjerne har evnerne til at begå sig for en større klub end Tottenham.

- Han er den største dansker spiller i verden lige nu og det største danske talent siden Michael Laudrup, siger Tøfting.

- Selv når han ikke har en god dag, spiller han stadig på et højt niveau, og det har han vist adskillige gange for Tottenham. Han er måske ikke helt klar i hovedet lige nu, men det kan ske, når Real Madrid forhandler med dig.

- Jeg tror dog, han ville beslutte sig for at skifte til Bayern München i stedet, for han passer som en røv i en spand til dem, udtaler den danske legende på passende Tøfting-vis.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED