Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2021 16:18
Tjek mailen, Real Madrid: Manchester United med første Varane-bud

Manchester United har efter sigende afgivet deres første bud på Raphael Varane.


Rygterne om Raphael Varane og Manchester United begynder at tage fart.

Der går spekulationer om, at de personlige vilkår snart er på plads, og derefter vil Manchester United forhandle med Real Madrid om prisen.

Den spanske journalist, Lucas Navarrete, melder i dag, at Manchester United nu har afgivet deres første konkrete bud på den franske forsvarsspiller.

Buddet lyder på €45 millioner plus €5 millioner i bonusser, men det er ikke helt nok.

Real Madrid forventes at melde tilbage til Solskjær & Co., at de kræver €60 millioner, hvis de skal slippe ham.

Dog melder Lucas Navarrete, at de to klubber formentlig ender med at gå på kompromis med en pris på €55 millioner - svarende til 410 millioner kroner.

Los Blancos vil gerne forlænge med ham og har tilbudt ham en årsløn på €7,5 millioner, men han kræver €12 millioner. Derudover vil han også gerne prøve noget nyt og ønsker et skifte til Manchester United.

Real Madrid ønsker ikke en lignende situation med Raphael Varane, som de har haft med Sergio Ramos, og derfor vil de sælge ham, hvis han ikke vil forlænge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE