AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:08:2020 08:08
Tirsdagens transferrygter: London-klub vil lokke Coutinho

Her er nyhederne fra tirsdagens rygtebørs.


Chelsea har set sig varme på Real Madrid-backen Sergio Reguilon, skulle klubben ikke lykkedes med at hente Ben Chilwell fra Leicester.

Det skriver Sky Sports. 

 

Ifølge Football Insider er Willian tæt på et rivalskifte til FA Cup-vinderne fra Arsenal. Brasilianeren kan skifte på en fri transfer denne sommer. 

 

I United rykker man tættere på en handel med Jadon Sancho, og aftalen kan ende med at være en femårig kontrakt. Samtidig vil man vente til senere i transfervinduet med at lukke en handel med Aston Villas Jack Grealish. Det erfarer Daily Mail. 

 

Interessen er stor i Norwich-forsvareren Ben Godfrey, da nu også AC Milan har meldt sig ind i kampen om hans underskrift. Det skriver Sky Sports. 

 

Franske Le10Sport erfarer, at Wolves er interesserede i den tidligere Everton-spiller, Idrissa Gueye, der befinder sig i PSG. 

 

Og nu til en yderst spændende nyhed fra den røde del af London, hvor Arsenal angiveligt vil forsøge at lokke Philippe Coutinho til The Emirates, hvilket Times kan berette. 

 

Samtidig er en aftale med Atletico Madrid-midtbanen Thomas Partey stadig på tale, selvom en handel indtil videre har set usandsynlig ud, skriver Times ligeledes. 

 

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED