AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2022 08:11
Tirsdagens rygtebørs: Liverpool har taget kontakt til VM-spiller

PLBOLD.DK er klar med tirsdagens rygtebørs.


Tielemans har sandsynligvis aftale på plads
Kilde: Daily Mirror og Marca

Youri Tielemans har længe været kædet sammen med et skifte til Arsenal.

Det skete ikke i sommer, men det kan meget vel ske i sommeren 2023.

FC Barcelona føler nemlig, at belgieren allerede har en aftale på plads med en anden klub, skriver Marca, og ifølge Daily Mirrors oplysninger, kan det meget vel dreje sig om Arsenal.

Lavia som Kantés afløser?
Kilde: Sacha Tavolieri

N'Golo rygtes færdig hos Chelsea.

Profilen kan frit forlade klubben fra Stamford Bridge til sommer, og det tyder meget på ifølge den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano.

Den belgiske journalist Sacha Tavolieri bakker rygterne op med, at Chelsea har udset sig Southamptons Romeo Lavia som Kantés efterfølger.

Chelsea forsøgte også i sommer at hente Lavia, men en handel blev som bekendt ikke til noget. Nu vil man gøre et nyt forsøg.

Liverpool har taget kontakt til Amrabat-lejr
Kilde: Corriere dello Sport
 
Liverpool har taget kontakt til Fiorentina-spilleren Sofyan Amrabats entourage vedrørende en mulig aftale.
 
Den marokkanske landsholdsspiller har en drøm om at spille i Champions League, og det er noget, Merseyside-klubben kan tilbyde, mens klubben fra Firenze i øjeblikket kun spiller i Conference League.

Fiorentina er bekymret over udsigten til at miste midtbanespilleren permanent. Pt. tjener han 13 millioner kroner om året i Serie A, mens Liverpool vil tilbyde det dobbelte.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE