AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 20:16
Tips fra eksperten: Lingard, dette skal du gøre for at score mål

Jesse Lingard har ikke scoret eller assisteret et eneste Premier League-mål i det seneste kalenderår. Men en tidligere United-spiller kan måske hjælpe ham.


Jesse Lingard har ikke scoret eller leveret en assist i Premier League én eneste gang i hele det forgangne kalenderår. Ikke én gang.

Men måske der er hjælp at hente i det nye kalenderår. Louis Saha, der spillede for Manchester United i en årrække, står i hvert fald klar med et fif til den engelske offensivspiller.

Den tidligere franske angriber, der nåede at score 84 Premier League mål mener i hvert fald, at Lingard skal blive ved med at kæmpe:

- Jesse har masser af energi og løber rigtig meget, men der hvor han kæmper er, at han ikke forbinder spillet godt nok, og så kæmper han også med slutproduktet, udtaler Saha til Bonus Code Bets og fortsætter:

- Når jeg ser ham spille, bliver jeg frustreret, fordi han gør mange ting godt.

- Men hans spil i den sidste tredjedel er ikke godt nok, hvilket er bekymrende for en offensiv midtbanespiller.

- Han har masser af talent og er en god spiller, men han kæmper med at få sig selv sat i scene nogle gange, og har svært ved at få sig selv i de rigtige positioner.

- Når Jesse kommer i de rigtige positioner, så vil tingene begynde at klikke for ham.

- Vi vil have ham tilbage med mål og assists. Ingen løber lige så meget som ham, han er rigtig god for vores presspil.

Jesse Lingard har spillet 87 minutter i Premier League i denne sæson, og hans seneste mål kom mod Cardiff for 13 måneder siden. Mon ikke snart får et Lingard-mål at se i dette kalenderår.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED