AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 09:40
Times: Welbeck forlader Arsenal på en fri transfer denne sommer

Arsenal har angiveligt besluttet ikke at forlænge skadede Danny Welbecks kontrakt, som udløber til sommer.


Både Aaron Ramsey og Danny Welbeck ser ud til at kunne forlade The Emirates på en fri transfer til sommer, da klubben heller ikke agter at forlænge den engelske angribers kontrakt.

Det skriver The Times onsdag.

Dermed får vi næppe Welbeck at se i Arsenal-trøjen igen, da han brækkede sin ankel sidste måned og forventes at måtte spendere resten af sæsonen på sidelinjen.

Arsenal har i sinde at støtte ham så meget muligt i hans rehabilitering og genoptræning efter skaden,  men efter alt at dømme får Welbeck ikke tilbudt en ny kontrakt oveni hatten.

Unai Emery håber angiveligt, at afskeden med Ramsey og Welbeck vil frigøre penge til at hente nye spillere i sommertransfervinduet, ligesom det også vil skabe plads i truppen til talenter som Reiss Nelson, som i øjeblikket stjæler overskrifter i Tyskland på grund af sit flotte spil.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED