AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 19:17
The Times: Conte vil gøre Lukaku til sin første Inter-signing

Den tidligere Chelsea-træners første handling som Inter-manager bliver at hente Romelu Lukaku, skriver The Times.


Antonio Conte var vild med Romelu Lukaku allerede dengang, italieneren stod i spidsen for Chelsea.  Nu er han på nippet til at overtage trænersædet i Inter,  og han genoptager jagten på den belgiske angriber,  så snart han officielt er udnævnt.

Det skriver Paul Hirst fra The Times.

Det ligger i kortene, at Conte overtager efter Luciano Spalleti, så snart sæsonens sidste kamp er færdigspillet på søndag.  Da vil han opfordre sin nye arbejdsgiver til at byde på Lukaku, som selv har flirtet offentligt med ideen om et skifte til Serie A.

Belgieren mener angiveligt ikke selv, at han er en del af Ole Gunnar Solskjærs planer for næste sæson og har tidligere udtalt, at det var hans drøm at spille i Serie A.

Læg dertil, at Manchester United skulle have givet grønt lys til et skifte,  såfremt Inter kommer med et bud i nærheden af det beløb, som De Røde Djævle betalte Everton for to somre siden - £75 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED