Timands-Leicester henter sen triumf i Burnley

Af Simon Jensen
16.03.2019 Kl. 17:34
Allerede i det fjerde minut blev Leicester Harry Maguire udvist af lørdagens duel mellem Burnley og Leicester. De tidligere Premier League-mestre overkom dog udfordringen og hev alle tre points hjem.

Det så sort ud for gæsterne fra Leicester, da landsholdsspiller Harry Maguire allerede i kampens fjerde spilleminut blev henvist til et tidligt bad efter en nødbremse lige uden for udeholdets eget felt.

Imidlertid spillede Leicester sig fri af den tidlige udvisning og kunne bringe sig i front med 1-0 ved James Maddison. Det holdt dog ikke længe, da værternes Dwight McNeil udlignede den føring blot fire minutter senere.

Herefter gik der stillingskrig i den i anden halvleg, hvor begge mandskaber hver havde sine muligheder. Det var dog kun Leicesters Wes Morgan, formåede at udnytte sin chance, da han sikrede gæsterne sejren og tre points med en scoring umiddelbart inden den ordinære spilletids udløb.

Burnley hænger derfor stadig fast i nedrykningsslagsmålet i bunden af tabellen, mens Leicester har konsolideret sig i midten af rækken.