Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2021 09:18
Tillid fra ledelsen: Solskjær fortsætter som Manchester United-manager

Ole Gunnar Solskjær kommer som minimum også til at være Manchester United i weekenden mod Tottenham.


Selvom der begynder at være tvivl om Ole Gunnar Solskjærs evner i spillertruppen, har han stadig opbakning fra ledelsen i Manchester United, og derfor skal han ikke være bange for en fyring lige nu.

Det skriver troværdige The Athletic.

I løbet af de seneste uger har folk fra toppen af hierarkiet i Manchester United nemlig været i gang med at lægge en langsigtet plan sammen med nordmanden, der også har det til sin fordel, at han ikke er blevet uvenner med folk ligesom José Mourinho.

Spillertruppen er dog begyndt at tvivle på Solskjærs evner til at føre Manchester United frem til de helt store titler.

Senest ønskede han blandt andet, at der blev lagt et højt pres på Liverpool, men spillerne forstod ikke, hvordan han ønskede, at presset skulle være.

For på træningsbanen var der ikke blevet trænet meget presspil, og Solskjær forklarede blot, at spilleren nærmest bolde skulle jagte modstanderen på bolden, mens resten af holdet faldt tilbage og kom i position.

I søndagens afklapsning mod Liverpool var der flere gange store problemer med at netop presspillet, som Liverpool havde let ved at spille sig ud af, og det kastede både store chancer og mål af sig.

I første omgang lader Ole Gunnar Solskjær nu til at stå på sidelinjen mod Tottenham den kommende weekend, men han har brug for et godt resultat for at undgå nye frustrationer og skriverier om en fyring.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE