AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2019 18:15
Tilladelse givet: Solskjær må hente midtbanespiller til januar

Ifølge en rapport har Manchester United givet Ole Gunnar Solskjær lov til at signe en midtbanespiller til januar.


The Red Devils har ikke erstattet Marouane Fellaini eller Ander Herrera, der begge forlod klubben i sommers.

Samtidig har Nemanja Matic kun har spillet 22 minutter i sæsonen, og sidste års £52 millioners-indkøb, Fred, er blevet helt udeladt af truppen til kamp.

Derfor sidder Andreas Pereira, Scott McTominay og Paul Pogba nu på midtbanepladserne. Og den trio er det ikke alle United-fans, der er helt trygge ved.

Men ifølge Manchester Evening News har klubben nu fundet midlerne til, at der kan blive spyttet en ordentlig bunke penge efter en midtbanespiller.

United blev sat i sommer sat i forbindelse med en række unge engelske midtbanespillere, heriblandt Newcastles Sean Longstaff og West Hams Declan Rice.

Derudover er der jo også danske Christian Eriksen. Spurs-kreatøren er også længe blevet rygtet til The Red Devils, og det er ikke utænkteligt, at United vil gå efter ham i januar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED