AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2020 20:18
Tilfreds Lampard: Vores bedste præstation på hjemmebane

Frank Lampard var en glad mand, da han mødte pressen efter Chelseas sejr på 3-0 over Burnley lørdag eftermiddag.


Chelsea har haft store problemer med at lave mål i sine to seneste hjemmekampe mod henholdsvis Bournemouth og Southampton. Lørdag eftermiddag havde The Blues dog ingen problemer med at sparke bolden i kassen, da Frank Lampards mandskab slog Burnley med 3-0.

Jorginho, Tammy Abraham og Callum Hudson-Odoi stod for hjemmeholdets mål og efter kampen var det en yderst tilfreds Chelsea-manager, der mødte pressen.

- Det var en af vores bedste præstationer på hjemmebane i denne sæson, det kan der ikke være tvivl om. Den havde meget andet end bare de tre mål, udtalte den britiske manager efterfølgende til Sky Sports og fortsatte:

- Vi ved, at Burnley er et svært hold at spille imod, men i dag spillede vi rigtig god fodbold. Vi tog styring på kampen fra start og producerede gode chancer, som vi i dag også omsatte til mål. Det var godt at se, sluttede Frank Lampard.

Med sejren fastholder Chelsea sin plads i top fire i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED