AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 22:35
Tilfreds Bruce: Det helt rigtige modsvar til kritikerne

Newcastle-manager Steve Bruce glæder sig over, at hans mandskab søndag aften tog sæsonens første sejr, da Tottenham blev besejret med 1-0.


Rafael Benitez forlod denne sommer Newcastle, da parterne ikke kunne blive enige om en ny aftale. I stedet blev Steve Bruce ansat som hans afløser. De første to kampe i sæsonen kastede imidlertid ikke point af sig, da klubben tabte til henholdsvis Arsenal og Norwich.

Særligt præstationen mod Norwich fik engelske eksperter til at tale om en tidlig krise hos The Magpies. Søndag aften tog Newcastle dog en højst overraskende sejr på udebane mod Tottenham. Derfor var det også en glad og tilfreds Steve Bruce, der mødte pressen efter kampen.

- Vi har været udsat for en del kritik de seneste uge, men i dag svarede vi igen. Det er ikke nemt at tabe de to første kampe og så møde Tottenham på udebane, men spillerne leverede en rigtig flot kamp - både teknisk og taktisk, udtalte Newcastle-manageren efter kampen til The Chronicle og tilføjede:

- Vi vidste på forhånd, at det ville blive en svær kamp, men jeg vil fortsætte med at tage denne klub mod nye højder. Jeg tror også, at vores fans nød kampen. Det er en af de største scener i Europa og vi vandt altså 1-0. Det er jeg meget tilfreds med, sluttede Steve Bruce.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED