Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2020 11:36
Tilbyder at betale hele lønnen: Liverpool forsøger at leje Barca-stjerne

Diario SPORT skriver i fredagens avis, at Liverpool har taget kontakt til FC Barcelona for at foreslå en lejeaftale.


Jürgen Klopp har i interviews givet udtryk for, at han er vild med Ousmane Dembélé, og nu skulle han og Liverpool forsøge at leje den franske winger fra FC Barcelona. Det melder den catanlanske avis SPORT fredag.

De engelske mestre skulle have taget kontakt til det spanske storhold for at foreslå en lejeaftale. Liverpool ønsker angiveligt en etårig lejeaftale og er beredte på at betale hele spillerens løn samt en mindre lejesum.

Fronttrioen på Anfield fejler ikke ligefrem noget, men Klopp & Co. ønsker efter sigende at øge konkurrencen om startpladserne og øge bredden på de offensive positioner.

Det lyder ikke usandsynligt, men uanset om historien er sand eller ej, skulle FC Barcelona klart foretrække et permanent salg af den 23-årige, som har været hårdt plaget af skader siden skiftet fra Dortmund til den spanske storklub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED