Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 14:04
Tilbagevenden fra skade: Jota lover at være som en ny transfer

Den portugisiske angriber vendte i weekenden tilbage efter tre måneder på sidelinjen, og håber snart at være tilbage til topform.


Diogo Jota ønsker at tilføre selvtillid og freskhed ind i Liverpool-truppen efter at være vendt tilbage på banen, og lover fansene at komme tilbage som en ny transfer. 

Jotas fremragende start i Liverpool-trøjen blev afbrudt af en knæskade i kampen mod FC Midtjylland i Champions League i december.

Nu håber portugiseren at kunne tilføre noget ind i holdet efter sin tilbagevenden. 

- Jeg føler, jeg kunne blive som en ny transfer i vintertransfervinduet. Så det håber jeg, og de dermed kan stole på mig og tro, jeg kan hjælpe dem i fremtiden, siger Jota til Liverpools officielle hjemmeside. 

- Jeg håber at kunne bringe noget boost ind i hold med hensyn til selvtillid og, lad os sige det sådan her, friskhed, fordi drengene tydeligvis har kæmpet for klubben den seneste tid. 

Jota ved, at klubben er inde i en hård periode, men er sikker på, at spillerne kommer igennem det ved at holde sammen.

- I øjeblikket er vi nødt til at holde sammen, fordi det er en svær tid - ikke kun for mig, men for hele holdet. Vi er nødt til at rykke tættere sammen i bussen, og så kan vi forhåbentlig vende skuden på søndag, fortæller han. 

- Når du er ude så længe, er det ikke let at komme tilbage på 100 procent med det samme. Jeg fik 35 minutter sidst, og det var godt. Jeg skal bare fortsætte, og så er jeg snart tilbage på mit bedste niveau igen. 

Liverpool møder Fulham og danske Joachim Andersen søndag på Anfield, og skal forsøge at bryde den forfærdelige stime på fire hjemmebanenederlag i træk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED