AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:09:2019 19:44
Tilbagekøbsklausul: Arsenal kan hente talent retur

Kelechi Nwakali kan atter ende i Arsenal engang i fremtiden.


Arsenal lod adskillige profiler forlade klubben denne sommer, og så var der dem, der pakkede sin taske og smuttede fra The Emirates i forholdsvis ubemærkethed.

Én af dem var 21-årige Kelechi Nwakali, der aldrig for alvor fik etableret sig som en fast bestanddel af førsteholdet for The Gunners.

Han skiftede til den spanske andendivisionsklub Huesca, men midtbanespilleren har bestemt ikke opgivet drømmen om at repræsentere Arsenal igen i fremtiden.

I særdeleshed ikke, fordi hans ex-klub har en tilbagekøbsklausul, skulle Nwakali pludseligt tage spansk fodbold med storm.

- Arsenal er mine drømmeklub. Jeg skiftede til Huesca for at få spilletid og få min karriere tilbage på rette spor, siger Nwakali til Football London.

- Én ting er sikkert; det er ikke ovre for mig og Arsenal endnu, for der er en tilbagekøbsklausul i min kontrakt. Vi må se, om jeg ikke skifter tilbage til Arsenal eller videre herfra.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED