AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 18:35
Tilbage til München? Bayern flirter med Guardiola

Er Pep Guardiola måske på vej tilbage til Bayern München? Det er ikke til at vide, men den tyske storklub drømmer muligvis om det.


Bayern München vil have den bedste træner til at tage over for Niko Kovac.

Det kan Hansi Flick nok ikke tillade at kalde sig, selvom han startede sin tjans som midlertidig træner i den tyske storklub med en storsejr mod Dortmund, men hvem kan så tage prædikatet på sig?

Pep Guardiola måske.

I hvert fald er det den spanske manager, der bliver nævnt af Bayern Münchens præsident, da snakken går på den bedste træner. Problemet ved Guardiola for den tyske storklub er blot, at han lige nu har kontrakt med den engelske mestre.

- Bestyrelsen vil forsøge at få den bedste træner til Bayern München. Når jeg siger den bedste, betyder det på den ene side, at det er en træner, vi vil have, og på anden side, at det er en, der er tilgængelig. Pep Guardiola er en dygtig træner, men han har kontrakt med Manchester City, lyder det fra Herbert Hainer ifølge Sport1.

Om Bayern München reelt set også vil forsøge at få Pep Guardiola tilbage til klubben, er stadig uvist, men der har på det seneste været nogle rygter om, at hans tid hos the Citizens snart kan være slut.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED