AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 22:42
Tilbage i varmen: Real Madrid kigger igen på Christian Eriksen

Real Madrid har indset, at Paul Pogba ikke kan hentes i Manchester United. Derfor er blikket nu atter rettet mod Christian Eriksen.


Christian Eriksens drøm om at fortsætte karrieren i Real Madrid lever stadig.

Det beretter flere spanske medier, eftersom det nu står klart, at Manchester United ikke lader Paul Pogba skifte til den spanske hovedstadsklub i denne omgang.

Spanske Marca skriver, at Real Madrid har accepteret, at det er umuligt at hente Paul Pogba denne sommer med de krav, som Manchester United stiller for et eventuelt salg af den franske midtbanespiller.

Dette skulle træner Zinedine Zidane være blevet underrettet om, og han skulle ifølge mediet være indforstået med situationen.

Ønsket om forstærkninger på midtbanen skulle ifølge Marca dog stadig være intakt, hvorfor blikket nu atter er rettet mod Donny van de Beek fra Ajax og danske Christian Eriksen.

I slutningen af juni kom det frem, at Tottenham-direktør Daniel Levy er blødet op og er klar til at sælge Christian Eriksen for 70 millioner euro - hvilket er over en halvering af de 150 millioner euro, han ellers konstant har forlanget for danskeren.

Et skifte skulle være overkommelig, da Real Madrid også har nogle interessante spillere klar til at smide med i prisen - såsom Dani Ceballos.

Men Spanske El Confidencial mener endda at vide, at Real Madrid har udtænkt en ret så snedig plan for at få fingrene i Eriksen.

Avisen skriver nemlig, at Real Madrid godt ved, at Real Betis gerne vil have fingrene i angriberen Mariano Diaz, der ikke har slået til i kongeklubben.

Det vil Real Madrid udnytte til at købe eftertragtede Giovani Lo Celso i Betis for 40 millioner euro samt Mariano Diaz med i prisen.

Real Madrid skulle ifølge mediet så med det samme sælge Lo Celso til Tottenham i bytte for Christian Eriksen, idet Tottenham i længere tid har udset sig Lo Celso som den perfekte afløser for Christian Eriksen.

Spillet om Christian Eriksen er langt fra slut endnu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED