AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 18:21
Tilbage fra pension: Tidligere Liverpool-angriber vil op på 100 mål

Djibril Cissé har altid været en interessant karakter. Nu kan vi måske snart få ham at se på en fodboldbane igen.


Afbleget skæg, farvet hår og tatoveringer.

Og et mål i ny og næ.

Sådan husker de fleste nok den karismatiske Djibril Cissé, der var med til at vinde Champions League med Liverpool tilbage i 2005.

I 2017 gik han på pension efter at have spillet for flere forskellige klubber siden de glade dage på Anfield. Rækken af klubber tæller blandt andet Marseille, Auxerre og Bastia i hjemlandet.

Franskmanden står i alt noteret for 96 mål i Ligue 1, og det generer ham tilsyneladende grænseløst. Derfor overvejer Cissé nu at vende tilbage til sporten for at få scoret de fire mål, der vil bringe ham op på et trecifret antal kasser i den franske liga. Det skriver talkSport.

- Jeg er målscorer, og vi er en anderledes art. Vi er mænd af statistik. At stå på 96 mål er irriterende, siger angriberen.

- Jeg laver ikke engang sjov, jeg har drømme om det; at se mig selv score mit 100. mål og fejre det med folk. Så det er et problem.

Djibril Cissé føler sig heldigvis i tilstrækkelig god form til at spille bold på topniveau igen, så måske det kan lade sig gøre.

I 82 kampe scorede han 24 mål for Liverpool i årene 2004-2007. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED