AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 13:30
Til salg for 345 millioner: Lyon-stjerne vil til Premier League

Football Insider skriver, at Moussa Dembélé ønsker et skifte i det nye år.


Moussa Dembélé bombede mål ind for Celtic, inden han før sidste sæson vendte tilbage til hjemlandet og Lyon.

Nu drømmer den 23-årige franske angriber atter om at vende tilbage til britisk fodbold, og det er godt nyt for Manchester United og Everton, som begge skulle udvise stor interesse i målmageren.

En fransk kilde fortæller i hvert fald til Football Insider, at Dembélé anser en transfer til en engelsk storklub som det næste oplagte skridt i karrieren.

Vi ved ikke, om hverken Everton eller Manchester United falder i den kategori i øjeblikket, hvor begge hold flirter med nedrykningsstregen. Dembélé ville i hvert fald være garant for mål for begge hold.

Han scorede 51 mål i 94 kampe for Celtic, inden han skiftede tilbage til Lyon forud for sidste sæson. Her scorede han 20 mål, og står i skrivende stund noteret for 26 mål i 55 kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED