AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 17:59
Tierney udpeger legende som sin alletiders favorit Arsenal-spiller

Arsenals nye venstreback Kieran Tierney nærmer sig sit comeback til fodboldbanen – i mellemtiden har han haft tid til at udpege sin favoritspiller fra Arsenal.


22-årige Kieran Tierney skiftede fra Celtic til Arsenal i en handel, der vurderes til at være 25 millioner pund værd, og Arsenals fans er spændte på at se deres nye mand i aktion.

Den tidligere Celtic-stjerne har nemlig ikke fået sin debut endnu, da han er ved at komme sig over en skade, som han blev opereret for, før han skiftede til det engelske.

Comebacket nærmer sig, og han er udtaget til Arsenals u-23-opgør i aften sammen med en anden back, der er tilbage fra skade, nemlig Hector Bellerin.

Arsenal har travlt med at promovere Tierney forud for hans første optræden i en Arsenal-trøje ved at stille ham spørgsmål om hans favoritlister – fra fodboldspillere til film.

Ingen Arsenal-spillere var i hans top-3 spillere nogensinde, og han valgte heller ikke Emirates Stadium som sit favoritstadion – han valgte dog en elsket Arsenal-legende som sin favorit Arsenal-spiller.

- En af mine favoritter er Scott Brwon, som jeg spillede med i mange år og lærte meget af. De andre to er Celtic-legenderne Bobo Balde og Henrik Larsson, sagde Kieran Tierney til Arsenals Youtube-kanal ifølge Football.London.

- Henry er formentlig min favorit Arsenal-spiller. Jeg husker alle målene, som han scorede, og du ville se dem i ’Match of the Day’. Når du vokser op, så ser du ’Match of the Day’, og han scorede altid flotte mål, så formentlig ham.

- Favoritstadion er Celtic Park. Larmen og atmosfæren det kreerer er utrolig, og jeg er heldig nok til, at jeg har spillet der.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED