Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 07:49
Tierney er et transfermål for italiensk storklub

I Støvlelandet har man ikke opgivet at signe Kieran Tierney, skriver The Telegraph.


Arsenal vandt transferkampen om Kieran Tierney forrige sommer, da man signede den skotske landsholdsspiller fra Celtic. Med i kapløbet var ellers Napoli, og den italienske storklub har fortsat en drøm om at hente venstrebacken, melder The Telegraph.

Napolitanerne står og mangler en venstreback og er villige til at signe en "lappeløsning," før man atter kaster snøren ud efter Tierney. Chelseas Emerson Palmieri skulle ses som et kortsigtet transfermål, før de giver skotten et skud mere.

Det er bare umådeligt svært at se Arsenal sælge Tierney, som på kort tid er blevet en kultfigur på The Emirates og omtales som anførermateriale af mange kommentatorer. Han har også kontrakt med Arsenal frem til 2024, og der har ikke været nogen forlydender om, at han skulle være utilfreds eller ønske et skifte.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED