AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 13:37
Tidligere United-spiller: Pogba har brug for kærlighed

Antonio Valencia mener, at Paul Pogba har brug for kærlighed for at opnå succes i Manchester United.


Paul Pogba er indiskutabelt en af Manchester Uniteds bedste spillere, når han er i hopla, men desværre for De Røde Djævle har de ikke set meget til franskmanden i denne sæson. 

Pogba har således misset Uniteds seneste 14 kampe på grund af en skade, og det er endnu usikkert, hvornår han bliver klar igen. 

Inden skaden var franskmanden dog ofte udsat for kritik for ikke at kæmpe hårdt nok og for at have en dårlig attitude, men Pogbas tidligere holdkammerat Antonio Valencia er ikke i tvivl om midtbanespillerens kvaliteter. 

Han slår fast, at Pogba bare har brug for én ting fra Manchester United: 

- Pogba er en stjerne, men ved du, hvad han har brug for? Kærlighed. Han er en klog person, og hvis United giver ham kærlighed, så vil han stråle for dem, siger Valencia til Mundo Deportivo.

Solskjær håber på at have Pogba tilbage i denne måned, men der er ikke sat en dato på comebacket. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED