Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2020 16:27
Tidligere Tottenham-stjerne: Kane en af verdens bedste

Ifølge Dimitar Berbatov er Harry Kane nu oppe på et niveau, hvor han må regnes blandt verdens bedste fodboldspillere


Harry Kane har startet den nye sæson forrygende med masser af mål og usædvanligt mange assists, og senest var han involveret i alle tre Tottenham-mål, da de spillede 3-3 mod West Ham. 

Og hvis man spørger den tidligere Spurs-angriber Dimitar Berbatov, så er der ikke mange spillere på verdensplan, der overgår Kane. 

- Efter Messi og Ronaldo, så er Harry Kane og Robert Lewandowski to af de bedste spillere i vores sport, udtaler bulgareren ifølge Goal. 

- Kanes assist i weekenden, det var på et helt andet niveau - den slags man normalt forventer fra Kevin De Bruyne. 

- Spurs-manden beviser igen og igen, at han kan spiller som 10'er og ikke bare ligge på toppen og jagte mål, tilføjer Berbatov.

Harry Kane har leveret utrolige fem mål og syv assists i sæsonens første fem Premier League. Han og resten af Tottenham-holdet spiller i aften mod LASK i Europa League, før det søndag gælder en tur til Southampton i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED