Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere superstjerne undersøges for matchfixing

Af Morten Bruun Jørgensen
29.09.2023 Kl. 06:21
Det er en rigtig skidt sag for den tidligere topspiller.

Den tidligere Barcelona-, Chelsea- og Everton-spiller Samuel Eto’o er kommet i søgelyset hos politiet i Cameroun, hvor han nu beskyldes for matchfixing. 

I sin rolle som præsident for fodboldforbundet i sit hjemland er der blevet optaget en lydfil af ham, hvor han ifølge Camfoot lover Victoria United at kunne rykke op fra den næstbedste række ved at manipulere en række kampe. 

Det har både Eto’o og præsidenten i Victoria United afvist at være sandt, men politiet i Cameroun har ifølge The Guardian åbnet en efterforskning, der skal undersøge, hvorvidt Eto’o har udnyttet sin autoritet og begået korruption. 

 

Efterforskningen kan også vise sig at blive ganske stor, for der er anklager om en større korruption i fodboldforbundet under Eto’os regeringsperiode. 

Sidste år under VM bad officials fra Cameroun om hjælp fra FIFA i forbindelse med, at Eto’o havde opført sig voldeligt over for blandt andet en journalist fra Algeriet. 

FIFA har dog ikke reageret, men nu kan Eto’o måske stå med en ny lortesag på halsen. 

Eto'o tilbragte én sæson hos både Chelsea og Everton i sit karrieres efterår, og han nåede at spille 35 Premier League-kampe. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Optakt: Tottenham – Liverpool

2. Manchester United kan have brudt FIFA's regler

3. Hollandsk journalist håber på Ten Hag-fyring

4Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

5. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

Annonce