Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2020 14:22
Tidligere Spurs-profil: Mourinho har den hemmelige ingrediens, som Pochettino manglede

José Mourinho er godt på vej til at gøre Tottenham-holdet til en trup af sultne vindere. Der vurderer Jermaine Jenas.


Tottenham gjorde enorme fremskridt i løbet af Mauricio Pochettinos succesrige år i klubben, men trods flotte resultater og spil blev det alligevel aldrig til trofæer.

Det var nok netop manglen på sølvtøj, der fik Spurs-ledelsen til at vende sig mod José Mourinho, der har et ry for altid at vinde noget ædelt, da der manglede en ny manager for godt et år siden. 

Og efter en broget start, har Tottenham i den grad fundet melodien i denne sæson, hvor de efter ni runder deler Premier Leagues førsteplads med Liverpooo. Det er i høj grad portugiserens fortjeneste, vurderer klubbens tidligere midtbanespiller, Jermaine Jenas.

- Vi kan ikke glemme, hvad Poch gjorde for Tottenham, for han gjorde dem til faste Champions League-deltagere og fik deres tro på egne evner op i en helt ny stratosfære. Men det er som om, at Mourinho har kigget på det fundament og sagt: 'Det er fantastisk, men jeg kan gøre det endnu bedre, for jeg har den hemmelige ingrediens', udtaler han ifølge Goal.

- Den hemmelige ingrediens er viljen til sejr. De her Tottenhams-spillere er alle rigtig gode fodboldspillere, men spørgsmålet var om de ønskede succesen nok til at opnå den på en forfærdelig måde? Helt enkelt, er de klar til at gøre det på Josés måde?

- Det ser det ud til, at de er, og jo flere store resultater de får ud af det, jo mere vil de spise fra hans hånd, vurderer Jenas.

Der venter Tottenham en svær opgave i Premier League i denne weekend, når de søndag gæster Chelsea. Der er kickoff kl. 17.30.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED