AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 11:45
Tidligere spiller: Leicester-profil vil ikke afvise Manchester United

Den tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy er overbevist om, at James Maddison gerne vil til Manchester United.


Manchester United er længe blevet sat i forbindelse med Leicesters James Maddison, men de seneste rygter går på, at englænderen snart forlænger sin kontrakt med the Foxes. 

De Røde Djævle skulle dog være meget ivrige efter at hente den engelske playmaker, og ifølge den tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy vil Maddison da heller ikke være i stand til at afvise dem: 

- Jeg nægter at tro, at der findes en ung, engelsk Leicester-spiller, som vil afvise Manchester United, hvis de henvender sig. Det kommer ikke til at ske, siger Murphy til Sky Sports. 

- Hvis Manchester United går efter Maddison og afgiver et stort nok bud, så er han væk.

- United er en stor klub, og hvis Maddison får muligheden for at spille der, så vil han slå til. Hvis han har en stor nok tro på egne evner, så vil han tænke, at han kan få dem tilbage i Champions League. 

Maddison har bidraget med fem mål og tre assists for Leicester i denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED