AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 17:19
Tidligere Premier League-profil stopper karrieren

Shaun Wright-Phillips har netop offentliggjort, at han efter 20 års professionel fodbold er færdig på topniveau.


Shaun Wright-Phillips blev i 2005 én af de første spillere, som Roman Abramovich pungede ud for i starten af sin æra i klubben.

Her spillede han således i tre år, inden han vendte tilbage til Manchester City, hvor Chelsea hentede ham.

Wright-Phillips spillede ligeledes for Queens Park Rangers fra 2011 til 2015, men nu er det altså slut med at spille professionel fodbold.

Den 37-årige offensivsspiller, som senest har tørnet ud for Phoenix Rising FC, har nemlig netop offentliggjort, at han ikke længere vil spille fodbold på topniveau. 

- Jeg har forsøgt at få så meget som muligt ud af min karriere, men i løbet af de sidste par uger er jeg kommet frem til, at det er tid til at offentliggøre det, og sige, at jeg nu er stoppet, lyder det fra Wright-Phillips ifølge Sky Sports.

Englænderen fik sin debut for Manchester City som 17-årig, og har ligeledes spillet 36 landsholdskampe med seks mål til følge. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED