AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 13:34
Tidligere Premier League-anfører langer ud: Holdkammerater var dovne

Ron Vlaar retter en skarp kritik af sine tidligere holdkammerater i Aston Villa, som han kalder for dovne.


Fra 2012 til 2015 spillede Ron Vlaar 88 kampe for Aston Villa. Året efter hollænderens farvel rykkede Birmingham-klubben ud af Premier League, og det var ikke nogen overraskelse for ham.

Gennem sin tid hos the Villans havde han nemlig oplevet, at holdkammeraterne ikke havde den samme sult efter at blive bedre, og det kom blandt andet til udtryk, hvis de blev valgt fra af manageren.

- Jeg troede, at alt ville blive godt, når jeg kom til Premier League, men sådan var det ikke. Jeg savnede sulten til at blive bedre fra dem omkring mig. Der var ikke meget ekstratræning eller indsats, og hvis nogle af dem ikke spillede, blev de skuffede, og deres dovenhed begyndte at vise sig.

- Det var ikke noget tilfælde, at Villa rykkede ned, for der var heller ingen investeringer mod slutningen. Det ville ikke ændre sig, fortæller Ron Vlaar til the Athletic.

Den tidligere hollandske landsholdsspiller er også udmærket klar over, at han ikke var fejlfri i sin tid i klubben, men ifølge en tidligere ansat i Aston Villa var der ingen dovenhed eller mæthed at spore over Ron Vlaar.

- Ron var en god fyr, meget sensitiv, og han havde sit hoved skruet rigtigt på. Men man vidste også, at man ikke skulle være tæt på ham, hvis vi havde tabt. Han gik meget op i det, fordi han tog sig så meget af klubben og sin egen karriere. Desværre var der ikke mange i Villa, der havde den samme attitude, siger kilden til mediet.

Ron Vlaar overtog lynhurtigt anførerbindet i Aston Villa, og han er stadig som 34-årig for AZ Alkmaar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED