AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 19:19
Tidligere PL-stjerne sætter spørgsmålstegn ved Lampard: Folk laver undskyldninger for ham

Den tidligere Premier League-angriber Darren Bent mener, at folk bliver ved med at komme med undskyldninger for Chelsea-manager Frank Lampard.


Chelsea og Frank Lampards sæson endte med et skuffende FA Cup-nederlag til Arsenal lørdag på 2-1, men sæsonen har alt andet lige været en succes under den nye manager.

Frank Lampard ledte Chelsea til en top-4-placering i sin første sæson, selvom han ikke havde mulighed for at hente nye spillere til klubben før sæsonen.

Det har været med til at give nogle af Chelsea akademi-spillere chancen på førsteholdet, inkluderende Tammy Abraham og Mason Mount, hvilket Lampard er blevet storrost for.

Darren Bent mener dog, at ikke al rosen er fuldt berettiget.

- En masse folk har rost Frank Lampard for det arbejde, han har gjort i denne sæson. Han har bragt ungdommen i spil, men han var nødsaget til det, sagde Darren Bent til TalkSPORT.

- Nogle gange har folk lavet undskyldninger for ham; Ja, han har givet ungdomsspillerne en mulighed, og de har taget den, men jeg tror, at næste sæson bliver helt anderledes.

- Når de skriver med alle de her nye spillere, vil de unge spillere få flere chancer i næste sæson?

- Det kommer til at være et pres i sig selv, fordi folk med autoritet vil sige, ’hold lige, du var nødsaget til at gøre det sidste sæson, hvor er alle de unge denne sæson’?

- De har et åbent checkhæfte, de kan skrive med hvem som helst. Vil de her spillere stadig få chancen?

Chelsea har taget revanche fra sidste sommer, hvor de ikke kunne hente nogle nye spillere, da de allerede denne sommer har hentet Hakim Ziyech og Timo Werner, samtidig med at Kai Havertz rygtes voldsomt til Londonklubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED