AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2020 14:46
Tidligere PL-angriber var ved at vinde 200.000 kroner af Redknapp

Harry Redknapp har fortalt en anekdote om, hvordan han lovede Ayegbeni Yakubu 200.000 kroner, hvis angriberen kunne nå 20 mål.


Vi skruer lige tiden et par år tilbage, hvor Harry Redknapp fortalte en glimrende anekdote til talkSPORT.  

Tilbage i januar 2003 lejede Portsmouth en ung Ayegbeni Yakubu i Maccabi Haifa, og han viste straks sit værd og var med til at sikre den engelske klub oprykning til Premier League, hvorefter han blev hentet på en permanent aftale.

Efterfølgende var angriberen fuld af selvtillid, og det den daværende Portsmouth-manager Harry Redknapp til at love en stor belønning.

- Vi rykkede op fra the Championship, og vi var i Premier League. Jeg spurgte Yakubu i starten af sæsonen hvor mange mål, han ville score i Premier League.

- Han sagde 20.

- Jeg sagde: 20 ligamål?

- Han svarede: Ja, træner. Det tror jeg.

- Hvis du scorer 20 ligamål, vil jeg personligt give dig 200.000 kroner, erindrer Harry Redknapp.

Efter en lidt dårlig start på 2003/04-sæsonen fandt Yakubu pludselig vej til netmaskerne regelmæssigt, og i sidste kamp i sæsonen lavede han fire mål mod Middlesbrough.

I alt endte han med at score 16 gange i Premier League, og dermed slap Harry Redknapp for at give nigerianeren en ordentlig belønning.

Men mod slutningen af sæsonen havde Redknapp glemt alt om, hvad han havde lovet Yakubu, og det var først efter sæsonen, at han blev mindet om sin lovning. I sidste ende gør den karismatiske træner det dog klart, at han ikke havde givet belønningen, hvis Yakubu havde nået 20 mål.

- Jeg glemte om væddemålet. Jeg havde skiftet ham ud med det samme. Der var ingen chance for, at han skulle have 200.000 kroner af mig.

I alt endte Yakubu med at spille 252 kampe i Premier League, hvor det blev til 95 scoringer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED