Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2021 15:30
Tidligere offensiv-stjerne: West Ham-spiller trives i 'ny position'

West Ham-argentineren Manuel Lanzini har fået en ny rolle på holdet, og det er han faktisk ganske tilfreds med.


West Hams argentinske midtbanespiller Manuel Lanzini var klubbens store stjerne for nogle sæsoner siden, indtil han desværre blev skadet meste af 2018/19 sæsonen.

Før dette gjorde Lanzini sig ubestridt på kanterne og på en 10'er position, men det har nu ændret sig, hvor Hammers-boss David Moyes forsøger at tilvænne spilleren i en dybere liggende rolle.

Og det passer faktisk Lanzini rigtig godt, udtaler han til West Hams officielle hjemmeside:

- Personligt er det dejligt at få en masse minutter i benene. Det er en ny rolle for mig, den jeg har fået, men jeg trives med det. Jeg har flere boldberøringer og fordeler spillet i den mere dybe position. Det er godt at være tilbage, og nu ser jeg ensporet frem til den nye sæson.

27 årige Manel Lanzini brød i gennem i West Ham som en lovende stjerne, men han i de seneste tre sæsoner kun spillet lidt mere end 50 Premier League.

Dog virker argentineren klar til at løfte sig til i den kommende sæson, og ligeledes gør The Hammers, der har vundet alle fire kampe, de hidtil har spillet i i pre-season.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE