AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2020 18:21
Tidligere målmand råder Chelsea: Hold fast i Kepa

Den tidligere Premier League-målmand Mark Bosnich mener, at Chelsea vil gøre klogt i at beholde Kepa Arrizabalaga.


Kepa Arrizabalaga kan prale af titlen som verdens dyreste målmand og Chelseas dyreste indkøb, men i denne sæson har spanieren ingenlunde levet op til prisen. 

Det fik tidligere på sæsonen Frank Lampard til at smide rekordindkøbet på bænken i et par kampe, hvorefter han vendte tilbage i de sidste to kampe, inden coronavirussen satte ligaen på standby. 

Spanierens comeback har dog ikke sat en stopper for rygterne om, at Chelsea vil forsøge at sælge ham til sommer, men ifølge Mark Bosnich, der har en fortid hos blandt andre Manchester United og Chelsea, bør The Blues holde fast i Kepa: 

- Det er forståeligt, at du ryger på bænken, hvis du ikke præsterer, men situationen er lidt anderledes med Kepa på grund af hans prisskilt. Lampard var dog i hans gode ret til at bænke ham, men han gjorde det godt, da han kom tilbage, siger Bosnich til Goal

- Han har nogle ting, han skal forbedre, men han har gjort det okay. Det er ikke nemt at efterfølge målmænd som Cech og Courtois, men jeg mener, at han har evnerne til at nå deres niveau, hvis han bare får tiden til det. 

På rygtebørsen er Nick Pope, Andre Onana og Manuel Neuer blandt andre blevet nævnt som mulige erstatninger for Kepa. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED