AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2020 17:24
Tidligere Liverpool-spiller råder Werner: Tag til Chelsea eller United

Den tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann mener, at Timo Werner vil passe bedre ind i Chelsea eller Manchester United end i Liverpool.


Timo Werner har i flere sæsoner scoret mål på samlebånd for RB Leipzig, og rygterne går på, at han til sommer vil skifte til en større adresse. 

Især Liverpool kædes flittigt sammen med den 23-årige tysker, men ifølge landsmanden Dietmar Hamann er de kommende engelske mestre ikke den ideelle destination for angriberen: 

- Jeg er sikker på, at han snart spiller for et større hold, og det er selvfølgelig en ære for ham at blive kædet sammen med Liverpool, skriver Hamann i en klumme for Sky

- Men spørgsmålet er, om han passer ind på Liverpools hold? I min optik er han bedst, når han kommer op gennem midten og kan bruge sin fart. 

- Med Firmino har Liverpool en angriber, der kan spille bolden ud til holdkammeraterne, og jeg ville derfor hellere bruge Werner ude på kanten. Problemet er, at her spiller Mané og Salah, og Werner kan dermed ende med ikke at spille, hvis de tre spilllere undgår skader. 

- I min optik vil han passe bedre ind i Chelsea eller Manchester United. 

Netop Chelsea og Manchester United er da også blevet sat i forbindelse med 23-årige Werner, der blandt andet har scoret 20 ligamål i 22 kampe i denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED