Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 16:28
Tidligere Liverpool-spiller: Everton stjæler deres Champions League-plads

Danny Murphy tror, at de blå fra Everton for en sjælden gangs skyld vil slutte højere end lokalrivalerne fra Liverpool


Everton brød for to uger siden deres Anfield-forbandelse, da de for første gang siden 1999 slog Liverpool i egen hule. Det var dog blot endnu et kapitel i hvad der ligner en utroligt flot sæson for The Toffees under Carlo Ancelotti. 

Med 46 point 26 kampe indtager Everton således femtepladsen i Premier League og har blot et point op til Chelsea på fjerdepladsen. Og det endda med en kamp i baghånden. Liverpool har 43 point på syvendepladsen, også med en kamp mere spillet end rivalerne. 

Og selv omkring Liverpool begynder frygten nu at sprede sig for, at Everton ender i Champions League, mens Liverpool misser kvalifikationen. Sådan ser den tidligere The Reds-spiller Danny Murphy i hvert fald på tingene nu.

- Jeg ville have sagt, at Liverpool kunne komme tilbage, men jeg har desværre ikke set nok fra dem til at tro på det. Og det er svært for mig at sige, udtaler han ifølge Football365. 

- Jeg tror, at Everton kan snige sig ind (i top fire, red.), og det gør næsten ondt at sige, for de ser virkelig stærke ud defensivt lige nu.

- Nogle gange, på det her stadie af sæsonen, så handler det ikke om hvor lækkert det ser ud. Det handler om at hive sejrene hjem, tilføjer Murphy.

Everton møder netop Chelsea i denne spillerunde. Der er kickoff på Stamford Bridge mandag aften kl. 19. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED