AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 22:09
Tidligere Liverpool-spiller: Derfor er Chelsea og Leicester ikke titeludfordrer

Den tidligere Liverpool-spiller Jason McAteer er imponeret over Frank Lampards arbejde i Chelsea, men han tror ikke på The Blues eller Leicester i kampen om det engelske mesterskab.


Leicester og Chelsea har fået en forrygende start på Premier League-sæsonen og indtager henholdsvis anden og tredjepladsen i tabellen - begge foran de forsvarende mestre fra Manchester City.

Trods den flotte sæsonstart har de to klubber alligevel otte point op til Liverpool, der indtager førstepladsen. Spørger man den tidligere Liverpool-spiller Jason McAteer, så betyder den stærke sæsonstart hos The Foxes og The Blues ikke, at de skal regnes med i kampen om det engelske mesterskab.

- Jeg tror stadig på, at der vil være et titelræs i denne sæson, men det bliver mellem Liverpool og Manchester City. Det som Brendan Rodgers laver i Leicester er imponerende og det job, som Frank Lampard gør i Chelsea er måske endda endnu mere imponerende, udtaler ireren til TalkSports og fortsætter:

- Jeg er stor fan af begge hold og håber, at de kan fortsætte deres flotte udvikling. Men på et tidspunkt tror jeg også, at de rammer en stime med kampe af nederlag og uafgjorte. Derfor tror jeg bare ikke, at de bliver titeludfordrer i denne sæson, slutter Jason McAteer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED