AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 22:06
Tidligere fransk landsholdsspiller kan være på vej til Premier League

West Ham er interesseret i at købe Yann M’Vila. Ifølge L’Equipe kan skiftet være lige rundt om hjørnet, hvis Saint-Etienne fyrer deres manager Jean-Louis Gasset. M’Villa har et tæt forhold til manageren, og hvis han bliver fyret, så skulle M’villa være opsat på et skifte.


Yann M’Vila var tidligere spået en meget stor fremtid. Den defensive midtbanespiller har haft en flot karriere indtil nu, om end den ikke har nået samme højder, som man kunne have troet, da han fik landsholdsdebut for Frankrig i 2010.

Den 28-årige midtbanespiller har været på kontrakt i Rennes, Rubin Kazan og Saint Etienne, mens det er blevet til lejeophold hos Internazionale og Sunderland.

Til sommer kan M’Villa muligvis igen være at finde i Premier League. West Hams manager Manuel Pelegrini håber, at han kan trække yderligere et par procenter ud af den tidligere landsholdspiller.

The Hammers har ressourcerne til at hente franskmanden, og han skulle være tiltænkt som en gradvis erstatning for en aldrende Mark Noble.

Grundet M’Villas fortid i Sunderland bør han være hurtig til at vende sig til tempoet i Premier League.

M’Vila er en dygtig pasningsspiller, og han kan kontrollere kampe. Hvis skiftet bliver en realitet, så kommer franskmanden højst sandsynligt til at danne makkerpar med Declan Rice.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED