AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 20:23
Tidligere FCM'er ikke udtaget: Landstræner forklarer fravalg af Sørloth

Lars Lagerbeck mener ikke, at Sørloth er i topform, og derfor er han ikke udtaget til de kommende landskampe.


Alexander Sørloth ringer en klokke for de fleste Superliga-fans, da den norske spidsangriber scorede 10 mål i 19 kampe for FCM i halvdelen af 2017/2018-sæsonen, inden han i januar blev solgt til Crystal Palace for hele £8.75 millioner.

Her har han dog ikke fundet fodboldlykken, hvilket også har resulteret i 0 ligascoringer, ligesom han kun sporadisk får spilletid. Sørloth har nemlig blot spillet 12 kampe siden skiftet til London-klubben.

Nordmanden er da heller ikke at finde på det norske landshold, som skal krydse klinger med Slovenien og Cypern i den kommende landskampspause, og det forklarer den norske landstræner, Lars Lagerbeck, med angriberens dårlige form.

Han har i stedet inkluderet LA Galaxy-spilleren Ola Kamara, som dermed får chancen fremfor Sørloth.

- Vi har set, hvad de (Sørloth og Kamara, red.) har præsteret. Ola ikke så meget, da hans kampprogram er kompliceret, men Alex (Sørloth, red.) har ikke spillet særlig meget for Crystal Palace, og er ikke i absolut topform, lyder det fra Lagerbeck ifølge Football London.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED