AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 13:19
Tidligere City-spiller: VAR skræmmer Guardiola væk fra Premier League

Pep Guardiola var mildest talt ikke tilfreds med VAR, efter City tabte til Liverpool i går.


Manchester City tabte klart og tydeligt til Liverpool i en kamp, hvor VAR ifølge mange stjal showet.

Pep Guardiola var alt andet end tilfreds med dommerne i kampen, og det gav han efterfølgende klart udtryk for, da han sarkastisk takkede dommerne for en god kamp.

Det har den tidligere City-spiller Trevor Sinclair forståelse for, og han mener, at Premier Leagues brand tager skade af VAR:

- Premier League har et fantastisk brand, og jeg synes, det er blevet påvirket negativt af VAR. Det er ikke et lige så godt show på grund af VAR, sagde Sinclair til Alan Brazil Sports Breakfast. 

Derudover er Sinclair bange for, at situationer som i søndagens kamp vil skræmme spillere og managere væk fra Premier League.

- Pep vil klargøre, hvad reglerne er, for på nuværende tidspunkt ved spillere, fans og managere det ikke. Det er min frygt, at hvis det fortsætter, at managere som Pep og de bedste spillere ved forlade Premier League

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED