AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2020 22:06
Tidligere Chelsea-træner: Stjerneangribere kostede mig jobbet

Luiz Felipe Scolari mener, at Nicolas Anelka og Didier Drogba havde direkte indflydelse på, at han blev fyret hos Chelsea.


Ansat i juli. Fyret i februar. Og Nicolas Anelka og Didier Drogba spillede afgørende roller.

Det mener Luiz Felipe Scolari i hvert fald. Brasilianeren var kun ganske kort tid i Chelsea, hvor han ikke formåede at få styr på en kontrovers mellem Didier Drogba og Nicolas Anelka, mens han også havde sine egne udfordringer med ivorianeren.

Allerede kort tid efter sin ankomst blev Scolari og Drogba uenige om, hvordan angriberen skulle genoptræne efter en skade.

Mens Drogba forsøgte at komme tilbage i fuld vigør, strålede Anelka på grønsværen, hvor han var ligatopscorer, og efterfølgende ville Scolari forsøge at spille med begge angribere på samme tid.

Det gav udfordringer, da han tog en snak med Anelka.

- Der var en smule mangel på venskab, på respekt, på vilje til at forsøge at spille sammen med Drogba. De var begge gode, men nogen en af dem skulle hjælpe på en anderledes måde for at erobre bolden, når vi mistede den, siger Scolari til Yellow and Green Football.

- Det var der, det ændrede sig en smule. Men jeg har sidenhen mødtes med Drogba. Den seneste gang i Rusland i 2018. Vi snakkede åbent om det. Der var ingen onde intentioner fra ham eller Anelka. Men det skete, og jeg mistede en af mine største chancer i livet.

Efter en periode med fire sejre i 12 ligakampe blev det for meget for Chelsea-bestyrelsen, der fyrede den legendariske brasilianer i februar 2009.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED