AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 19:24
Tidligere Chelsea-målmand: Hazard-salg ikke en katastrofe

Den tidligere Chelsea-målmand Mark Schwarzer mener ikke, at det kun er skidt nyt, at klubben har solgt Eden Hazard til Real Madrid.


I denne uge blev det endelig bekræftet, at Eden Hazard forlader Chelsea til fordel for den spanske storklub Real Madrid. Allerede efter Europa League-finalen meddelte belgieren, at han forlader The Blues denne sommer, men først i denne uge blev han præsenteret på Bernabeu.

Salget af den belgiske landsholdsspiller har efterladt et stort tomrum i Chelsea-truppen, da Eden Hazard var den klart største profil for The Blues. Et tomrum som klubben ikke har mulighed for at udfylde denne sommer, da klubben har fået en transferkaratæne.

Det til trods mener den tidligere Chelsea-målmand Mark Schwarzer, at Chelsea stadig har mulighed for at kæmpe med om top fire-placeringerne i næste sæson.

- Det kan ikke diskuteres, hvilken betydning Eden Hazard har haft for Chelsea igennem de seneste sæsoner. Men jeg ved også, at når du har en spiller som ham, så er der andre spillere som måske falder lidt i niveau, udtaler australieren til TalkSport og fortsætter:

- Hvad kommer der til at ske med disse spillere, nu hvor Hazard er væk? Jeg tror på, at de ser en mulighed for at spille en endnu større rolle og derfor løfter deres spil. Derfor tror jeg også på, at Chelsea kan spille med om top fire i næste sæson. De har mistet en af verdens bedste spillere. Ingen tvivl om det, men de har stadig en meget stærk trup, slutter Mark Schwarzer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED