AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 22:16
Tidligere Chelsea-angriber: Mane burde have vundet Ballon d’Or

Hvis det stod til en tidligere Chelsea-angriber, så skulle Liverpools Saido Mane have vundet den prestigefyldte pris.


Den tidligere Chelsea-angriber Demba Ba er af den overbevisning, at Lionel Messi ikke skulle have vundet Ballon d’Or.

I stedet ville angriberen gerne hylde Saido Mane som vinder af den prestigefyldte pris. Det udtaler den tidligere Chelsea-spiller til The Independent:

- De her dage, der snakker vi så meget om statistik. Jeg mener at Saido Mane har de bedste individuelle og kollektive statistikker til at vinde Ballon d’Or.

- Jeg har altid sagt, at hvis man byttede rundt på Manes og Messis statistikker, så ville Messi stadig vinde. Endda selv hvis han havde færre mål.

- Det faktum at Mane vandt Champions League og Super Cuppen, han spillede en utrolig sæson og blev delt topscorer i Premier League.

- Det er vanvittigt, udtaler Ba, og fortsætter sin ros af Mane, der netop er blevet kåret som den bedste afrikanske spiller i 2019:

- Han var afgørende i alle kampe. Jeg mener, han skulle have vundet.

Mane måtte dog tage til takke med en fjerdeplads i kåringen, hvor Messi som bekendt vandt.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED