AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 20:32
Tidligere Arsenal-mester: Kierney-køb er et kup

Perry Groves, der har vundet to mesterskabstitler med Arsenal i løbet af sin karriere, er overbevist om, at Arsenal har gjort et køb med købet af Kieran Tierney til en relativt billig transfersum.


Kieran Tierney ankom til Arsenal mod slutningen af det engelske transfervindue for en formodet transfersum i omegnen af 200 millioner kroner - og det er ifølge den tidligere Arsenal-mester et kup, særligt sammenlignet med Manchester Uniteds køb af Aaron Wan-Bissaka. 

- Når man tænker over det, gik Wan-Bissaka for 50 millioner pund (cirka 403 millioner kroner, red.), var det, fordi han allerede havde bevist sig i Premier League med en god sæson. Og Kieran Tierney har ikke bevist sig endnu på allerhøjeste niveau, konstaterer Perry Groves, inden han tilføjer: 

- Men jeg har også set Tierney spille, og med det, den dreng har med i rygsækken, er 25 millioner pund (cirka 200 millioner kroner, red.) er billigt sluppet. Arsenal har gjort en god handel. 

Kieran Tierney er i øjeblikket ikke aktuel i Arsenal-truppen grundet en skade og har derfor endnu sin Premier League-debut til gode. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED