AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2019 09:42
Tidligere Arsenal-angriber: Kæmpe fejl at sælge Iwobi

I sommeren blev Alex Iwobi solgt til Everton for £40 mio., hvilket for mange virkede som en fornuftig handel. Det er dog ikke alle, der er enige i det.


£40 mio. Så meget fik The Gunners for Alex Iwobi, da han i sommeren blev solgt til Merseyside og Everton.

Dette virkede for mange som en ganske fornuftig handel, men ifølge Arsenals tidligere angriber, Nwankwo Kanu, var det ikke en god forretning, Arsenal gjorde sig.

- Jeg vil sige, at de lavede en fejl. Hvorfor de lod ham gå, ved jeg ikke.

- Han er en fyr, der ind og ud er Arsenal. Han ville altid gøre sit bedste for klubben. Han elsker klubben, men udover det kan han også spille fodbold.

Derudover forsikrer Kanu også, at Iwobis unge alder på 23 gør, at han er fremtidens mand.

- Han er stadig ung, og det er den type spillere, man vil have på holdet. Folk, der voksede op her, som ved alt om klubben og vil dø for den.

Kanu, der vandt Premier League to gange med Arsenal, indrømmer også over for GOAL, at han ville have rådet Iwobi til at blive, havde han haft chancen.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED