Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 12:21
Tidligere Anfield-helt: Derfor er Klopp en bedre træner end Guardiola

John Aldridge mener, at Jürgen Klopp har bevist mere med mindre for Liverpool end Pep Guardiola for Manchester City.


Nu er Liverpool-legenden John Aldridge næppe den mest upartiske kilde at sætte til at vurdere, om det er Manchester City eller The Reds, der har den bedste træner i øjeblikket.

Det er ikke desto mindre tilfældet i et interview med Goal, og ikke overraskende peger Aldridge på Jürgen Klopp.

Både Jürgen Klopp og Pep Guardiola har nydt stor succes for deres respektive klubber i de seneste sæsoner, men der er særligt én ting, som giver tyskeren overhånden, mener Aldridge.

- Jürgen har gjort det fantastisk. Han har håndteret problemerne fra pre-season og dét at miste sin førsteholdsmålmand, og alligevel fører vi ligaen stort. Det er vildt og enestående trænerarbejde, siger Aldridge.

- Hvis vi kigger på hans evner i europæisk fodbold, er han den bedste. Han har været i tre europæiske finaler i træk, mens Pep Guardiola ikke engang er nået en semifinale i samme periode.

Det er ikke fordi, Aldridge ikke anerkender, at Guardiola er en exceptionelt dygtig træner, men han har også haft bedre vilkår for at opnå succes.

- Guardiola er en dygtig træner, der har været heldig at træde ind i et spil Matador, hvor han har kunnet hente alle de spillere, han ønskede sig, siger Aldridge.

- Klopp har måttet gøre det på den hårde facon. Han har også brugt penge, men det er meget færre end Manchester City og på færre spillere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED