AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:05:2020 14:16
Tidl. United-spillere i enighed: United har lavet fejl med Fernandes-køb

De tidligere United-spillere Robbie Savage og Louis Saha mener, at klubben har lavet én fejl i forbindelse med købet af Bruno Fernandes.


Portugisiske Bruno Fernandes startede stærkt ud i Manchester United, hvor det i februar også lykkedes den offensive midtbanespiller at blive kåret som månedens spiller i ligaen.

Der er dog ét problem med købet, mener flere eksperter, og det er, at De Røde Djævle har ventet for længe på at få handlen i hus.

Der var sidste sommer utallige rygter, der sendte Fernandes til Old Trafford, men handlen blev aldrig færdiggjort, hvilket har kostet United dyrt i denne sæson, mener de to tidligere United-spillere Robbie Savage og Louis Saha.

- Fernandes har været i stand til at åbne døren på Old Trafford, når modstanderne har parkeret bussen - det er forskellen for mig, indleder Robbie Savage i et interview citeret af Mirror.

- Havde de haft ham fra starten af sæsonen, ville de være centimeter fra toppen. Det har kostet dem at vente.

Louis Saha kommenterede således på selvsame situation med den portugisiske avis Record.

- Fernandes er en spiller med høj tenisk kvalitet og har allerede vist sig at være afgørende for United. Ud over det er han en leder, der tager ansvar på banen.

- Kun tiden kan vise det, men jeg tror, at United begik en ret stor fejl ved at vente så længe med at købe en spiller som ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED