Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 17:27
Tidl. United-spiller om Pogba: Han har et kæmpe problem

Paul Pogba ønsker angiveligt et skifte væk fra Manchester United, og det er der ikke noget til hinder for, mener Andrei Kanchelskis.


Den tidligere Manchester United-spiller, Andrei Kanchelskis, som vandt to Premier League-trofæet med Old Trafford-klubben, har en klar mening om, hvad Paul Pogba før foretage sig i det kommende vindue.
 
Ukraineren føler, at Paul Pogba før forlade Manchester United nu, hvis han pønser på et skifte væk. 
 
For nylig udtalte Pogba, at det ville være en drøm for ham at skifte til Real Madrid, og den slags har United-truppen ikke brug for at høre ifølge Kanchelskis.
 
- Pogba taler altid om at forlade Manchester United, så for mig at se, ville det være bedst, hvis han bare går nu, siger ukraineren til American Gambler.
 
- Hvis du hver gang siger "jeg kan ikke lide det og det, jeg vil gerne væk", så rejs. Forlad klubben. Intet problem.
 
Raiola er et kæmpe problem
 
Den tidligere ukrainer mener, at Pogbas agent har en negativ indvirkning på hele situationen.
 
- Mino Raiola er naturligvis et kæmpe problem. Han har altid sagt, at Pogba ikke er glad hos Manchester United.
 
- Hvis man vil spille for Manchester United, så skal man åbne sit hjerte og give sig 100 procent. Det er en skam, for Pogba er ellers en god spiller. 
 
Pogba har de seneste fire sæsoner spillet 168 kampe for De Røde Djævle. Franskmanden har en måltotal på 33.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED