AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 12:16
Tidl. United-spiller med råd til Solskjær: Disse tre typer mangler du

Owen Hargreaves er kommet med sine bud på tre typer spillere, som Manchester United mangler i startelleveren.


Et spændende og afgørende transfervindue venter forude for Ole Gunnar Solskjær.

Utallige spillere bliver kædet sammen med Manchester United, og hvis man skal tro de engelske medier, er nordmanden på udkig efter tre nye spillere.

Ifølge Owen Hargreaves er det også tre bestemte typer, som Ole Gunnar Solskjær har brug for.

- De har brug for en højre kantspiller. Hvis de kan få fat i en Sancho, vil han gøre en stor forskel, siger Hargreaves til Premier League Production.

- Bellingham er 16 eller 17 år, og han er et kæmpe talent, men de har brug for en spiller, der kan træde til med det samme. De skal have en type som Ndidi. En defensiv midtbanespiller. Når man har Pogba og Fernandes, har man brug for defensiv støtte.

- Jeg synes også, de mangler en midtstopper til venstre side. De har Lindelöf, Maguire og Bailly, men en venstrefodet midtstopper vil også gøre en stor forskel, slutter Hargreaves.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED