AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 18:00
Tidl. United-spiller: Martial kan blive bedre end Hazard

Anthony Martial er inde i en god periode i øjeblikket, og den tidligere Manchester United-spiller, Paul Ince, mener, at franskmanden kan blive ligeså god som Eden Hazard - hvis ikke bedre.


Anthony Martial er ved at vise hvorfor, at Manchester United betalte så mange penge for ham, da de hentede ham i Monaco i 2015. Den franske offensivspiller får endelig tillid fra manager Jose Mourinho, og han har svaret tilbage med fem mål i de seneste fire Premier League-kampe. 

De gode præstationer har også kastet en fransk landsholdsudtagelse af sig. De franske verdensmestre møder Uruguay og Holland senere på måneden. 

Den tidligere Manchester United-spiller, Paul Ince, er ganske imponeret over Martials seneste præstationer, og Ince vil ikke udelukke, at Martial kan overgå Eden Hazards niveau. 

- Intet hold ønsker at møde Anthony Martial lige nu. Han spiller som den spiller, som vi alle ved, han er. Det er interessant at se, at det ser ud til, at Mourinho har fundet et hold og en formular, som virker. Resultaterne er også begyndt at komme, sagde Ince ifølge Daily Mirror. 

- Martial er Manchester Uniteds Eden Hazard. Han er en verdensklasse offensivspiller. Han er den, som kan lave noget specielt og afgøre ting, når man har brug for det. 

- Han er kun 22 år, og hvis han fortsætter denne form, så kan han blive ligeså god - hvis ikke bedre - end Hazard. 

Den 22-årige franskmand har kontraktudløb med Manchester United næste sommer, og ifølge The Sun er The Red Devils ivrige efter at forlænge Martials kontrakt. De seneste rygter går på, at de har tilbudt ham en femårig kontrakt med en ugentlig løn på £190.000. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED