AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 13:55
Tidl. United-spiller: Maguire til £80 mio. var billigt

Wes Brown synes, Manchester United lavede en god investering, da man sidste sommer købte Harry Maguire.


Harry Maguire blev verdens dyreste forsvarsspiller til dato, da Manchester United betalte Leicester £80 millioner for den engelske midterforsvarer sidste sommer.

Med så stort et prisskilt følger ligeså store forventninger, og der er helt sikkert delte meninger om, hvorvidt Maguire har været pengene værd for The Red Devils.

Men spørger Man Wes Brown, der ved en ting eller om to om at vinde titler for Manchester United, så er der faktisk tale om et røverkøb.

- Jeg synes faktisk, at beløbet fremstår ret billigt nutildags, siger Brown til Sky Sports.

- Jeg synes, han har bragt en ro til hele forsvaret. Han er stadig relativt ung, men har masser erfaring. Han er vågen, og så er han rigtig dygtig til at positionere sig.

Maguire har da også været fast mand for Manchester United hele sæsonen sammen med Victor Lindelöf, og med det defensive makkerpar på banen har Ole Gunnar Solskjærs mandskab lukket 25 mål ind denne sæson.

Det er ikke voldsomt imponerende, men stadig nok til at tage femtepladsen for bedste forsvar i Premier League denne sæson.

Brown, der selv spillede side om side med nogle af de største midterforsvarere i Manchester Uniteds historie, kan godt se, hvordan Maguire og Lindelöf kan udvikle sig til noget stort.

- Maguire kommer med en "vi kan gøre dette"-attitude, og det fungerer særligt godt, når han spiller sammen med Lindelöf. De har komplimenteret hinanden godt, siger Brown.

- Det kan til tider tage noget tid at finde ud af, hvem der fungerer sammen, men de to har formet et godt partnerskab.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED