Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2022 22:03
Tidl. United-spiller: "Maguire har været et offer"

Harry Maguire har været et offer på de sociale medier, mener tidligere spiller i Manchester United.


Den tidligere Manchester United-spiller Wes Brown mener, at kritikken mod Harry Maguire har været "ret hård" og også "for meget".
 
De Røde Djævle hentede Maguire fra Leicester for £80 millioner i 2019, hvilket betød, at han blev verdens dyreste forsvarsspiller.
 
Den engelske landsholdsspiller præsterede godt i sine første to sæsoner i klubben, og i begyndelsen af 2020 blev han endda udnævnt som klubbens anfører.
 
Men i sidste sæson var Maguire en af klubbens dårligste spillere, og klubben måtte lade sig nøjes med en skuffende sjetteplads i Premier League.
 
Brown har dog taget United-kaptajnen i forsvar, for han mener, at Maguire har været et offer og en syndebuk på de sociale medier.
 
- Folk bruger de sociale medier, hvor de sviner spillere til. Momentum bygges på den kritik, og Harry har været et offer for det.
 
- Han er blevet buhet af Englands fans, afskrevet af Uniteds tilhængere på Twitter, og det hele har været ret hårdt.
 
- Jeg håber, Maguire bruger denne sommer til at rydde tankerne, komme tilbage til pre-season med en ny mentalitet og så starte forfra, siger Brown til The Irish Independent.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE